Author Topic: wiki showing empty: Fixed  (Read 6481 times)

Jan Gruuthuse

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5337
wiki showing empty: Fixed
« on: January 18, 2013, 04:40:30 PM »
« Last Edit: January 21, 2013, 07:55:08 PM by Jan Gruuthuse »

wb666greene

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: wiki showing empty: Fixed, now its broken again!
« Reply #1 on: May 30, 2013, 01:06:12 PM »
It may have been fixed, but its not working correctly now.   :'(

Most of the sections I want aren't showing anything, particularly the 2.6 Linux installation instructions.


Same problem with Chromium and Firefox browsers.

raimo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: wiki showing empty: Fixed
« Reply #2 on: June 25, 2013, 07:26:40 PM »
same problem, just a blank frame in FF & Chrome, seen on Windows and Linux

If i choose "Show pagesource" from the menu on the right of the frame, the code becomes visible.
...for sure, not the best solution...
« Last Edit: June 25, 2013, 07:32:22 PM by raimo »

bcgirton

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: wiki showing empty
« Reply #3 on: July 14, 2013, 07:20:40 AM »
Also, the wiki does not show content for some pages using Internet Explorer.  Specific example: http://www.avidemux.org/admWiki/doku.php?id=using:video_filter_vobsub

Jan Gruuthuse

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5337
Re: wiki showing empty: Fixed
« Reply #4 on: July 14, 2013, 07:54:22 AM »
From time to time this occurs, check at later date: maintenance, heavy traffic, ....

bcgirton

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: wiki showing empty: Fixed
« Reply #5 on: July 15, 2013, 06:18:54 PM »
Really? It doesn't seem like a busy server to me.  All three mirrors do it, at various times of the day and night.  For everything else except content, all three mirrors respond instantly.  The "show pagesource"/"show page" button always acts instantly, switching from showing the content to showing the structure and back.  Perhaps there is a problem in the CSS, since many pages are affected?

I'm not complaining, just trying to be helpful. The wiki is readable, but it does not seem to be working as intended. 

« Last Edit: July 15, 2013, 06:29:33 PM by bcgirton »

J. M.

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1056
Re: wiki showing empty: Fixed
« Reply #6 on: July 16, 2013, 05:58:33 PM »
Really? It doesn't seem like a busy server to me.  All three mirrors do it, at various times of the day and night.  For everything else except content, all three mirrors respond instantly.
There are no mirrors for the wiki.