Author Topic: nVidia HEVC encoder not working very well  (Read 3751 times)

mean

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10967
Re: nVidia HEVC encoder not working very well
« Reply #15 on: December 18, 2016, 06:07:37 PM »

Shira

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: nVidia HEVC encoder not working very well
« Reply #16 on: December 18, 2016, 06:15:09 PM »
Thanks, it works fine indeed. Mediainfo (looks the same):

Quote
Format                      : Matroska
Format version              : Version 4 / Version 2
File size                   : 34.4 MiB
Duration                    : 1 min 50 s
Overall bit rate            : 2 615 kb/s
Writing application         : Lavf57.25.100
Writing library             : Lavf57.25.100 / Lavf57.25.100

Video
ID                          : 1
Format                      : HEVC
Format/Info                 : High Efficiency Video Coding
Format profile              : Main@L4@High
Codec ID                    : V_MPEGH/ISO/HEVC
Duration                    : 1 min 50 s
Bit rate                    : 2 371 kb/s
Width                       : 640 pixels
Height                      : 360 pixels
Display aspect ratio        : 16:9
Frame rate mode             : Constant
Frame rate                  : 23.976 (24000/1001) FPS
Color space                 : YUV
Chroma subsampling          : 4:2:0
Bit depth                   : 8 bits
Bits/(Pixel*Frame)          : 0.429
Stream size                 : 31.1 MiB (91%)
Default                     : Yes
Forced                      : No
DURATION                    : 00:01:50.193000000