May 11, 2021, 01:52:55 AM

News:

--


4K 60 fps h265

Started by AlinC, June 22, 2017, 07:37:04 AM

Previous topic - Next topic

AlinC

Hello,
I am trying to append the same video who has 20 min in one hour movie.
I am using h265 4k 60fps rendered from media encoder and i get this error (Too short | The video have been saved but seems to be incomplete | Failed |  File ***** was NOT saved corectly)
I tryed the same file but encoded 4K h264 60 fps and is working fine.
Is there any solution to this?
To render in media encoder 1 hour with those specification will take an eternity :(
I am using version 2.6.21

Thank you in advance,
Alin

eumagga0x2a

I'm not sure I understand "I am trying to append the same video who has 20 min in one hour movie" correctly. Did you mean you append a video of 20 min duration 4x to itself?

Does it work with the latest win64 nightly? If not, please provide admlog.txt (compressed, if necessary) from the Avidemux session in question.

AlinC

Yes i am trying to append the same video 4X .
I don't know what "latest win64 nightly" meens .
Anyway i attached the admlog.txt.
Thank you.


dosdan

June 22, 2017, 08:22:35 AM #3 Last Edit: June 22, 2017, 08:28:00 AM by dosdan
Quote from: AlinC on June 22, 2017, 08:08:19 AM
I don't know what "latest win64 nightly" meens .


http://www.avidemux.org/nightly/win64/

The filenames include the YYMMDD date convention so "r170618" is the build from the night of 18 Jun 2017 incorporating all the fixes, some experimental, up until that point.

Dan.

eumagga0x2a

June 22, 2017, 09:56:34 AM #4 Last Edit: June 22, 2017, 09:59:02 AM by eumagga0x2a
Quote[adm_lavLogCallback] 08:03:31-105 [lavc] Application provided invalid, non monotonically increasing dts to muxer in stream 0: 15001000 >= 15001000
[FF]Error writing video packet

For now, try a different muxer (MKV, MP4v2) which might be more tolerant to timing errors.

AlinC

Hey,

I tried with r170618 and mp4 muxer is not working.
MP4v2 is not working to.
MKV seems to be working fine on 2.6.21 version ( in r version to).
Thank you for now.
I hope the mp4 problem to be solved soon :)

Have a nice day.

eumagga0x2a

Quote from: AlinC on June 22, 2017, 10:44:24 AM
MP4v2 is not working to.

It would be interesting to get a admlog.txt from an attempt to use the MP4v2 muxer.

QuoteMKV seems to be working fine on 2.6.21 version ( in r version to).

Both working MKV and failing MP4 muxer actually just use the bundled FFmpeg libs. The MP4v2 muxer is independent.

I wonder if the intervention of the refineFps function,

Quote
[refineFps] 08:03:23-279 MinDelta=16666 us
[refineFps] 08:03:23-280 Computed fps1000=60002
[refineFps] 08:03:23-280 Adjusting fps, the computed is higher than average, dropped frames ?

resulting in a skewed FPS value may be related to the issue. The first problematic spot is encountered at approx. 15 seconds from the start of the video.