Author Topic: 2.5.4 doesn't start  (Read 20701 times)

TNDRV

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: 2.5.4 doesn't start
« Reply #15 on: January 17, 2013, 02:45:35 AM »
I will have a look on my Lion system (installed on a old MacBook Pro at home). Logs are not needed.

Any insight so far?

styrol

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 533
Re: 2.5.4 doesn't start
« Reply #16 on: January 17, 2013, 10:07:58 PM »
Any insight so far?
Avidemux 2.5.2 works on my 10.5.8 system (Intel) without any modifications/hacks.

TNDRV

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: 2.5.4 doesn't start
« Reply #17 on: January 23, 2013, 04:27:46 AM »
thanks!
I installed and deleted so many different versions.
i'm wondering if i deleted everything correctly?
I've deleted the cache and prefs.
Is there anything else that I should be aware of?

TNDRV

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: 2.5.4 doesn't start
« Reply #18 on: January 23, 2013, 05:29:30 AM »
Any insight so far?
Avidemux 2.5.2 works on my 10.5.8 system (Intel) without any modifications/hacks.

I installed "avidemux_2.5.2.tar.gz" on my mac.
I am not seeing an app icon to open.
How do I activate the application?

styrol

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 533
Re: 2.5.4 doesn't start
« Reply #19 on: January 23, 2013, 11:06:36 AM »

TNDRV

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: 2.5.4 doesn't start
« Reply #20 on: January 24, 2013, 08:55:39 AM »
I'm still having the same issue.
The app will simply not open.
This is what my error log says:

Process:         avidemux2_qt4 [44634]
Path:            /Users/me/Desktop/avidemux/avidemux2_qt4.app/Contents/Resources/bin/avidemux2_qt4
Identifier:      avidemux2_qt4
Version:         ??? (???)
Code Type:       X86 (Native)
Parent Process:  bash [44618]

Interval Since Last Report:          424485 sec
Crashes Since Last Report:           6
Per-App Interval Since Last Report:  0 sec
Per-App Crashes Since Last Report:   1

Date/Time:       2013-01-24 00:50:50.962 -0800
OS Version:      Mac OS X 10.5.8 (9L31a)
Report Version:  6
Anonymous UUID:  86CFAB77-8E50-437B-A5BC-65C1DED2E2C1

Exception Type:  EXC_BREAKPOINT (SIGTRAP)
Exception Codes: 0x0000000000000002, 0x0000000000000000
Crashed Thread:  0

Dyld Error Message:
  Library not loaded: /Users/Shared/development/avidemux_related/avi_25_i386/lib/libavutil.dylib
  Referenced from: /Users/me/Desktop/avidemux/avidemux2_qt4.app/Contents/Resources/bin/avidemux2_qt4
  Reason: image not found


any ideas?