May 14, 2021, 10:46:09 PM

News:

--


AAC audio - short sections without any sound

Started by teoburger, March 13, 2021, 03:27:39 PM

Previous topic - Next topic

teoburger

Hi eumagga0x2a,

great news. I am very happy that you found the cause of the problem. Thank you very much. Now, I am very busy at work so I am not sure if I find some time to compile Avidemux from source. Could I ask you when this fix will be available in the official release?

Best regards

Teoburger.

teoburger

Hi eumagga0x2a,


I have tried Avidemux_2.7.9 VC++ 64bits 210326.exe (nightly build) and I can say that bug is fixed. I have tried it on two recordings and the sound is ok.

Thank you very much!

Teoburger.

eumagga0x2a


teoburger

Hi

just for info. I built rpm packages from https://github.com/mean00/avidemux2. So I can inform you that in Fedora 33 the sound is ok too.

Best regards and thank you again for quick response and fix.

Teoburger.

eumagga0x2a

Quote from: teoburger on March 28, 2021, 07:04:10 AMSo I can inform you that in Fedora 33 the sound is ok too.

Thanks, indeed, it should as the fix has been developed on Fedora 33 :-)

If you used CPack to create RPMs as invoked by createRpmFromSourceFedora.bash, then it is nice to hear that it still works (I never tested it after it was written; RPM Fusion provides a proper Avidemux package for Fedora, so reusing their spec file would be the straightforward way to generate packages).

teoburger

Quote from: eumagga0x2a on March 28, 2021, 03:03:17 PMIf you used CPack to create RPMs as invoked by createRpmFromSourceFedora.bash, then it is nice to hear that it still works (I never tested it after it was written; RPM Fusion provides a proper Avidemux package for Fedora, so reusing their spec file would be the straightforward way to generate packages).

Yes, I used bash createRpmFromSourceFedora.bash --no-install. It generated seven rpm packages. I installed them and - it works :-).

Best regards

Teoburger.