Avidemux Forum

Avidemux => Windows => Topic started by: lheritier on September 29, 2012, 09:43:14 PM

Title: problem sound
Post by: lheritier on September 29, 2012, 09:43:14 PM
Hy, I'm french sorry for my English ::)

I try to cut and turn of 180° my video made by my camera HD MOV format. I get good movie with Avidemux but without sound. I tried a different combination with the buttons "configure" Avidemux to no avail. I try also changed preferences "audio" but I still have no sound :-(

I don't know what I 'm doing for get sound, please have you solution ?

Thank's

Olivier
Title: Re: problem sound
Post by: mean on September 30, 2012, 05:52:16 AM
Please provide a sample
Title: Re: problem sound
Post by: lheritier on September 30, 2012, 02:21:39 PM
Hy,

vidéo original = .mov
video out = mpeg4 (264)
audio MP4v2 / preference audio = dummy and prologic
vidéo output format = Mpeg

I try to send a small video cut and rotate image but it's too big 6Mo for 5secondes !!!!!

I hope to answer at your question

Thank's

Olivier
Title: Re: problem sound
Post by: Jan Gruuthuse on September 30, 2012, 03:08:24 PM
Not the edited video, a sample source video maximum 5 seconds/20 MB in size. Upload to Rapidshare (https://www.rapidshare.com/) or smilar webservice and provide link here.
Title: Re: problem sound
Post by: styrol on September 30, 2012, 07:05:16 PM
vidéo output format = Mpeg
Incompatible combination of codecs and container? Try this:
Video output: MPEG-4 AVC
Audio output: AAC
Output format: MP4

Quote
preference audio = dummy
device = win32 (or SDL)
Title: Re: problem sound
Post by: lheritier on October 01, 2012, 10:34:03 AM
vidéo output format = Mpeg
Incompatible combination of codecs and container? Try this:
Video output: MPEG-4 AVC
Audio output: AAC
Output format: MP4

Quote
preference audio = dummy
device = win32 (or SDL)

I try it now but it's same = no sound
I look when Avidemux work's to cut and rotate image, they are 0 octet in audio ?????

and in avidemux when I open my vidéo .mov i don't listen sound, but when I open the same video with VLC there is sound !

thank's and sorry for my English

Title: Re: problem sound
Post by: styrol on October 01, 2012, 12:44:51 PM
Quote
I try it now but it's same = no sound
Quote
Not the edited video, a sample source video maximum 5 seconds/20 MB in size. Upload to Rapidshare or smilar webservice and provide link here.
Please provide a sample of you source video as suggested above.