September 23, 2020, 12:52:37 am

News:

--


problem file .ts

Started by Resident, January 19, 2013, 03:26:35 pm

Previous topic - Next topic

Resident

hi all.
I have problems with files. ts
passed to the program goes despixelada image.
I have no audio in the program and in the final file.

video detall problem:
http://youtu.be/Wbe8Y163_wY

windows 8 / 64 bit.
2 gb ram ddr 2.
ati radeo hd 4600.

test avidemux 2.6.1 win64 / avidemux r8391 nightly win64

file ts https://docs.google.com/file/d/0B2kUHfEcnsF-eWt1a0hCSUpwT0U/edit

Jan Gruuthuse

January 19, 2013, 04:22:24 pm #1 Last Edit: January 20, 2013, 01:29:50 pm by Jan Gruuthuse
Warning above .ts download is approx 353 MB on 700 KB/s
Is even not downloadable , download breaks even before half is downloaded.
Seen your recording. Looks like there are transmission errors in original recording: Blocks showing. If the stream has errors that would explain this behavior? Never seen this before. Signal break up on reception while recording. Was this reception from satellite or terrestrial.
The stream has errors, see the shift in image. (Indicated with red) Sorry for bad drawing :-[

Resident

January 19, 2013, 04:47:15 pm #2 Last Edit: January 19, 2013, 04:54:52 pm by Resident
mmm no problem files .ts in vlc,  CyberLink PowerDirector,  MPC-HC and TMPGEnc Video Mastering Works.

another file .ts
https://docs.google.com/file/d/0B2kUHfEcnsF-YXhuUTNxcEpTVjA/edit

ISDB-T
Chile (officially adopted ISDB-T International, started broadcasting in digital)

edit:

if you have a small error in the recording.
I have files without problems and has the same bug in  avidemux.
add another file https://docs.google.com/file/d/0B2kUHfEcnsF-c0hGZTdlLVdqdkE/edit


Jan Gruuthuse

Quote from: Resident on January 19, 2013, 04:47:15 pm
if you have a small error in the recording.
I have files without problems and has the same bug in  avidemux.
add another file https://docs.google.com/file/d/0B2kUHfEcnsF-c0hGZTdlLVdqdkE/edit

Wrong link is ServiceLogin login and asks login.

Resident


mean


mean

It s linked to the ts format
workaround :
ffmpeg -i input.ts -acodec copy -vcodec copy output.mkv

output.mkv will be fine

Resident


mean

If you convert the .ts to .mkv, the mkv will be fine
The line i gave is very fast as there is no re-encoding involved, just changing the container


Jan Gruuthuse

No, no, not with avidemux! Open windows dos window, command line, c:\ (dos prompt).
Change folder where video is. (cd \My videos) or whatever name you used.
type in dos box:ffmpeg -i input.ts -acodec copy -vcodec copy output.mkv

where you rename input.ts to the name of the video you wish to convert: Timeshift_01-19 08-29-11_Chilevision HD.ts
ffmpeg -i Timeshift_01-19 08-29-11_Chilevision HD.ts -acodec copy -vcodec copy Timeshift_01-19 08-29-11_Chilevision HD.mkv

Resident

so something?

ffmpeg-i G:\01-19_13-44-53_CANAL 13 HD_.ts -acodec copy -vcodec copy C:\Users\Resident\Desktop\01-19_13-44-53_CANAL 13 HD_.mkv

"ffmpeg-i" is not recognized as an internal or external command,
program or batch file.

ffmpeg: file path where it comes?

Jan Gruuthuse

Quote"ffmpeg-i" is not recognized as an internal or external command program or batch file

Test if ffmpeg is installed on your windows: ffmpeg
If not download and install from http://ffmpeg.zeranoe.com/builds/
It is not ffmpeg-i but it is ffmpeg -i See the space between ffmpeg and -i.
ffmpeg -i G:\01-19_13-44-53_CANAL 13 HD_.ts -acodec copy -vcodec copy C:\Users\Resident\Desktop\01-19_13-44-53_CANAL 13 HD_.mkv
Quoteffmpeg: file path where it comes?

Path is not a file. It is location where your file is stored like: C:\Users\Resident\Desktop\

Resident

January 20, 2013, 02:53:56 pm #14 Last Edit: January 22, 2013, 02:55:28 pm by Resident
file problem, no audio.

ffmpeg-20130119-git-89afa63-win32-static.

C:\Users\Resident\Desktop\ffmpeg-20130119-git-89afa63-win32-static\bin\ffmpeg.exe -i C:\Users\Resident\Desktop\01-22_11-34-19_CANAL13HD_.ts -acodec copy -vcodec copy C:\Users\Resident\Desktop\01-22_11-34-19_CANAL13HD_.mkv

C:\Windows\System32>C:\Users\Resident\Desktop\ffmpeg-20130119-git-89afa63-win32-
static\bin\ffmpeg.exe -i C:\Users\Resident\Desktop\01-22_11-34-19_CANAL13HD_.ts
-acodec copy -vcodec copy C:\Users\Resident\Desktop\01-22_11-34-19_CANAL13HD_.mk
v
ffmpeg version N-49044-g89afa63 Copyright (c) 2000-2013 the FFmpeg developers
  built on Jan 19 2013 20:36:06 with gcc 4.7.2 (GCC)
  configuration: --enable-gpl --enable-version3 --disable-w32threads --enable-av
isynth --enable-bzlib --enable-fontconfig --enable-frei0r --enable-gnutls --enab
le-libass --enable-libbluray --enable-libcaca --enable-libfreetype --enable-libg
sm --enable-libmp3lame --enable-libopencore-amrnb --enable-libopencore-amrwb --e
nable-libopenjpeg --enable-libopus --enable-librtmp --enable-libschroedinger --e
nable-libspeex --enable-libtheora --enable-libtwolame --enable-libvo-aacenc --en
able-libvo-amrwbenc --enable-libvorbis --enable-libvpx --enable-libx264 --enable
-libxavs --enable-libxvid --enable-zlib --enable-filter=frei0r
  libavutil      52. 15.100 / 52. 15.100
  libavcodec     54. 89.100 / 54. 89.100
  libavformat    54. 61.101 / 54. 61.101
  libavdevice    54.  3.102 / 54.  3.102
  libavfilter     3. 32.101 /  3. 32.101
  libswscale      2.  2.100 /  2.  2.100
  libswresample   0. 17.102 /  0. 17.102
  libpostproc    52.  2.100 / 52.  2.100
[h264 @ 00039240] sps_id out of range
[h264 @ 00039240] non-existing SPS 9 referenced in buffering period
[h264 @ 00039240] non-existing PPS referenced
[h264 @ 00039240] sps_id out of range
[h264 @ 00039240] non-existing SPS 9 referenced in buffering period
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] no frame!
[h264 @ 00039240] sps_id out of range
[h264 @ 00039240] non-existing SPS 9 referenced in buffering period
[h264 @ 00039240] non-existing PPS referenced
[h264 @ 00039240] sps_id out of range
[h264 @ 00039240] non-existing SPS 10 referenced in buffering period
[h264 @ 00039240] non-existing PPS referenced
[h264 @ 00039240] sps_id out of range
[h264 @ 00039240] non-existing SPS 9 referenced in buffering period
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] no frame!
[h264 @ 00039240] sps_id out of range
[h264 @ 00039240] non-existing SPS 10 referenced in buffering period
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] no frame!
[h264 @ 00039240] sps_id out of range
[h264 @ 00039240] non-existing SPS 10 referenced in buffering period
[h264 @ 00039240] non-existing PPS referenced
[h264 @ 00039240] sps_id out of range
[h264 @ 00039240] non-existing SPS 11 referenced in buffering period
[h264 @ 00039240] non-existing PPS referenced
[h264 @ 00039240] sps_id out of range
[h264 @ 00039240] non-existing SPS 10 referenced in buffering period
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] no frame!
[h264 @ 00039240] sps_id out of range
[h264 @ 00039240] non-existing SPS 11 referenced in buffering period
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] no frame!
[h264 @ 00039240] sps_id out of range
[h264 @ 00039240] non-existing SPS 11 referenced in buffering period
[h264 @ 00039240] non-existing PPS referenced
[h264 @ 00039240] sps_id out of range
[h264 @ 00039240] non-existing SPS 11 referenced in buffering period
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 00039240] decode_slice_header error
[h264 @ 00039240] no frame!
Input #0, mpegts, from 'C:\Users\Resident\Desktop\01-22_11-34-19_CANAL13HD_.ts':

  Duration: 00:00:37.17, start: 57683.179744, bitrate: 12081 kb/s
  Program 35872
    Stream #0:0[0x311]: Video: h264 (High) ([27][0][0][0] / 0x001B), yuv420p, 19
20x1080 [SAR 1:1 DAR 16:9], 29.97 fps, 59.94 tbr, 90k tbn, 59.94 tbc
    Stream #0:1[0x312]: Audio: aac_latm ([17][0][0][0] / 0x0011), 48000 Hz, ster
eo, fltp
Output #0, matroska, to 'C:\Users\Resident\Desktop\01-22_11-34-19_CANAL13HD_.mkv
':
  Metadata:
    encoder         : Lavf54.61.101
    Stream #0:0: Video: h264 ([27][0][0][0] / 0x001B), yuv420p, 1920x1080 [SAR 1
:1 DAR 16:9], q=2-31, 29.97 fps, 1k tbn, 90k tbc
    Stream #0:1: Audio: aac_latm ([17][0][0][0] / 0x0011), 48000 Hz, stereo
Stream mapping:
  Stream #0:0 -> #0:0 (copy)
  Stream #0:1 -> #0:1 (copy)
Press [q] to stop, [?] for help
frame= 1333 fps=0.0 q=-1.0 size=   31696kB time=00:00:22.68 bitrate=11446.5kbits
frame= 2195 fps=0.0 q=-1.0 Lsize=   52971kB time=00:00:37.06 bitrate=11707.5kbit
s/s
video:52620kB audio:323kB subtitle:0 global headers:0kB muxing overhead 0.052162
%

C:\Windows\System32>


file .ts https://docs.google.com/file/d/0B2kUHfEcnsF-eHRaYVU5eEZqLU0/edit
file .mkv https://docs.google.com/file/d/0B2kUHfEcnsF-SmFNYkxKbHFIWEU/edit