Author Topic: "Copy" for Video output  (Read 1739 times)

Stanfoo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
"Copy" for Video output
« on: December 27, 2013, 07:54:24 AM »
If you're adding multiple video files together and use the "Copy" video output the files should have the same stats. What if they aren't? Can you still use the "copy" output? Is the quality going to be worse?

AQUAR

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1079
Re: "Copy" for Video output
« Reply #1 on: December 27, 2013, 09:15:49 AM »
Looks like you answered your own question!

zakk

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 623
Re: "Copy" for Video output
« Reply #2 on: December 27, 2013, 10:03:51 AM »
Same codecs, same resolution... or nothing ;)