Author Topic: Ass Subtitles not showing in Preview  (Read 2582 times)

Picketlaw1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Ass Subtitles not showing in Preview
« Reply #15 on: July 27, 2018, 02:39:54 PM »
Hi, In reply to your question, Does the folder C:\Program Files\Avidemux 2.7 - 32 bits\etc\fonts with a "fonts.conf" file inside exist?, the folder exists with a single file inside named put_font_here, and nothing else.

eumagga0x2a

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3389
Re: Ass Subtitles not showing in Preview
« Reply #16 on: July 27, 2018, 06:39:30 PM »
the folder exists with a single file inside named put_font_here, and nothing else.

This might be an anomaly or a packaging bug. Please download the latest (basically, any recent) win64 nightly packaged as ZIP from https://avidemux.org/nightly/win64/, extract it and copy the content of the folder avidemux_64\etc\fonts into the "fonts" folder of your Avidemux 32 bit installation.

Picketlaw1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Ass Subtitles not showing in Preview
« Reply #17 on: July 29, 2018, 03:02:18 PM »
eumagga0x2a I'm delighted to say that your suggestion worked!! Many, many thanks!! :) :) :)

eumagga0x2a

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3389
Re: Ass Subtitles not showing in Preview
« Reply #18 on: July 29, 2018, 05:55:00 PM »
Glad that it helped, have you verified that the MD5 checksum of the Avidemux 32 bit installer you used to install Avidemux 2.7.1 matches? If it does (I assume it does), something might be wrong with the build node used to generate the installer.

eumagga0x2a

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3389
Re: Ass Subtitles not showing in Preview
« Reply #19 on: July 29, 2018, 07:41:36 PM »
Nevermind, I've tried the installer for the 32 bit version myself and can confirm the packaging issue.

Picketlaw1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Ass Subtitles not showing in Preview
« Reply #20 on: July 30, 2018, 04:12:05 PM »
eumagga0x2a thanks once again for your and Jan's help - hopefully it may help anyone else experiencing similar problems! Delighted to have Avidemux back!!